Skip to content Skip to footer

— Hola, soc Mònica
Urrútia Azcon

Entrant a la Web3. Experta en comunicació en xarxes socials i creació de continguts multimèdia (fotografia, audio i video). Dinamitzadora de comunitats i creació d’estratègies digitals.

Entrant a la Web3. Experta en comunicació en xarxes socials i continguts multimèdia.  Formadora i consultora en xarxes socials des de 2010.

Actualment faig formació online i presencial, per a la Generalitat, Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona i diversos Ajuntaments i en l’àrea privada col.laboro amb Pymes en crear plans d’estratègia  i comunicació en xarxes socials, formacions personalitzades In Company i creació de continguts multimèdia (fotos i vídeos) per a xarxes.

Les xarxes socials són una eina de transformació que va més enllà de la Comunicació. Les podem utiltzar com a plataforma de desenvolupament i d’innovació de projectes personals i professionals.

Les meves formacions i assessoraments estan orientats a aprofitar el potencial de les xarxes socials com a eina de transformació, Innovació i cooperació.

Entrant a la web3 i veient com és l’inici d’una transformació a nivell econòmic, social i estructural que ens porta a una societat nova. Vols participar-hi?

Ah i a les meves xarxes trobaràs moltes fotos de vins, també sóc sommelier.