Skip to content Skip to footer

CONSULTORIA

Consultoria online 90 min.

L’objectiu d’aquesta consultoria és donar-te eines, idees perquè puguis autogestionar-te les teves xarxes amb èxil.

És consultoria online dirigida a projectes personals o professionals que ja tenen oberts els perfils a les xarxes i volen que fem una revisió sobre l’estratègia que estan treballant.

Quan sol.licites una consultoria online, t’envio un qüestionari previ per recollir informació de quines són les teves prioritats i que vols aconseguir amb la teva comunicació a les xarxes. Aquesta informació és molt important per poder avaluar com estàs comunicant a i analitzar si el que ens estàs explicant a través imatges, textos i accions està alineat amb els teus objectius.

És una consultoria pensada per donar-te les pautes de millora i visió estratègica. És una consultoria personalitzada.

Podem fer una consultoria posant l’enfoc en aspectes molt conctrets com per exemple,  com millorar la presentació del meu perfil a Instagram, quines imatges publicar al mur per tenir una línia visual atractiva, com puc utilitzar els directes d’Instagram, com crear una estratègia de venda de productes per a la meva botiga d’Instagram… o fer una consultoria posant l’enfoc en un objectiu més ampli com ara a quines xarxes hauria de tenir presència fent un anàlisi més global del teu cas en particular. Tu tries quiè vols que analitzem i treballem.

El dia que ens veiem jo hauré fet un treball previ a la nostra trobada. Un estudi del que vols que millorar i com comunicar-ho. Quan ens veiem en la nostra reunió,  hauré fet un anàlisi del que vols que treballem i analitzarem els punts forts que pots potenciar i els punts de millora.

No hi ha ningú millor que tu, per comunicar l’ànima del teu projecte!

Consultoria incompany

Una consultoria i un treball que es fem en equip entre la teva organització i jo per implementar una estratègia de comunicació en xarxes socials.

El punt des d’on parteix aquesta consultoria és des d’una visió àmplia del que són les Xarxes socials un eina transversal de comunicació que Ajuda a la teva organització a innovar, a crear, a recollir feedback dels teus serveis/productes i a obrir noves oportunitats i crear nous models de negoci online que fins ara no us havieu plantejat.

En aquesta consultoria tindrem varies reunions, per recollir informació sobre la teva organització/empresa i conèixer en profunditat quina és l’ànima del projecte i quins són els vostres objectius inicials a les xarxes.

En el cas que ja tingueu xarxes, una part de de la consultoria serà analitzar el que ja esteu fent, com les esteu utilitzant, quin és el missatge que ens arriba a través de les xarxes,  si està alineat amb l’ànima de l’empresa, aquest serà el punt de partida de la meva proposta.

Si l’objectiu és implementar les xarxes socials en la teva empresa, faré un estudi del sector, de com s’estan utilitzant, i una part de la proposta serà definir a quines  xarxes tenir presència i quins objectius aconseguir amb cadascuna de les Xarxes.

Una part de la consultoria posa l’enfoc en el missatge que comuniquem a les xarxes, aquesta és una part molt important perquè comunicar l’ànima del teu projecte/empresa/organització és clau per diferenciar-te de la teva competència, destacar entre el soroll de la xarxa i connectar emocionalment amb el teu públic. Aquest serà un dels pilars de la meva proposta.

Un segona part de la consultoria està enfocada en analitzar quines accions podem fer  per arribar al teu públic i que el teu missatge tingui la màxima difusió.

I una tercera part té a veure amb la Innovació, en integrar maneres creatives d’utilitzar les xarxes i obrir noves oportunitats de negoci i de gestió.

La finalitat d’aquesta consultoria és la creació d’una estratègia de comunicació a les xarxes socials i la seva implementació.

Cada proposta és personalitzada i acompanyo al teu equip, amb formació i donant eines per l’autogestió de les xarxes socials. L’objectiu és que us pogueu autogestionar les xarxes socials amb èxit.

Explica’m el teu projecte i demana’m una reunió per fer un anàlisi i preparar-te una proposta personalizada per a la teva empresa/organització.