Skip to content Skip to footer

CURS

Aprèn a fer vídeos curts per a Instagram, Tiktok i Youtube

Un itinerari
de 6 sessions

El vídeo és el format que millor capta l’atenció a les xarxes socials.

Més del 80% del contingut que es comparteix a internet és en vídeo.

El vídeo és contingut que més es viralitza. Aprendre a crear els teus propis vídeos t’ajudarà a millorar la visibilitat a les xarxes.

En aquesta formació aprens a crear els teus vídeos per a les xarxes, des del mòbil i amb resultats sorprenents

Veiem els diferents formats de vídeo a Instagram, Tiktok, Youtube principalment. Quines característiques i particularitats de cada plataforma.

 

Veiem com són els diferents formats de vídeo a Instagram, Tiktok i Youtube.

Què hem de tenir en compte per publicar a cada plataforma.

El vídeo és el format que capta millor la nostra atenció i que més es comparteix a les xarxes.

Al llarg de l’itinerari analitzem com són els diferents formats de vídeos d’Instagram I d’altres xarxes, veiem pautes per fer-los i practiquem amb eines d’edició de vídeo.

»
Practiques amb eines per gravar i editar vídeos de manera molt senzilla des del mòbil.

— En aquesta
formació aprens:

— En acabar la
formació t’emportes:

Metodologia

En cada sessió farem una part
introductòria més teòrica amb
exemples inspiradors i una part
pràctica en la que aprendrem
eines i analitzarem els casos
particulars de cada projecte que
hi participa.

Itinerari

Sessió 1

Vídeos impacte visual. Vídeos curts de 15″ En aquesta sessió veurem vídeos d’impacte sensorial, com jugar amb els elements visuals i els audios del vídeo per captar l’atenció. Veurem algunes de les característiques que tenen els vídeos que més es viralitzen a la xarxa. Recursos gratuïts. Practiquem i fem un vídeo.

Sessió 2

El vídeo selfie. És una eina molt valuosa de comunicació. L’impacte que té una persona mirant-te als ulls és difícil d’aconseguir amb altres formats que no sigui el vídeo selfie. En aquesta sessió aprens els trucs i que cal tenir en compte per comunicar en directe a la pantalla i quins són els millors continguts per explicar amb video selfie. Et convertiràs en la millor narradora de les teves històries .

Sessió 3

Vídeo emocional com expliquem una història sense paraules. En aquesta formació veiem exemples de vídeos que fets amb pocs recursos i que ens han tocat emocionalment. Per aquest tipus de vídeos el més important és la narrativa. En aquesta sessió aprens quins els elements són importants i que cal tenir en compte per explicar la teva història amb imatges.

Sessió 4

Video tutorial. El contingut que comparteixes a les xarxes que és didàctic i ajuda a aprendre, és un contingut útil i molt ben valorat a les xarxes. En aquesta sessió descobreixes diferents maneres de presentar la informació en els teus vídeos tutorials. Aprens a crear-los i  editar-los des del mòbil.

Sessió 5

Vídeos seqüencials. Els vídeos on mostrem l’abans i el després, o tot el procés d’elaboració o canvis de roba i de colors són una manera ràpida i divertida de presentar la informació. Cadascú treballarà sobre un objectiu personal i triarà un dels formats. Donarem pautes individuals per a fer el vídeo .

Sessió 6

Visionat dels vídeos. En aquesta sessió mirem els vídeos que hem fet i els comentem en grup. Quins són els punts forts i els punts que podem potenciar. És una activitat molt enriquidora perquè amb la participació del grup la creativitat es multiplica i afloren idees noves per al teu projecte.

Necessites més informació sobre el curs? escriu-me

CURS

Aprèn a fer vídeos curts per a Instagram, Tiktok i Youtube.

Consulta preu
6 sessions de 2 hrs. c/u. Tutoria.
Horari: de 18 a 20 hrs.

Dates
22, 29 de setembre i 6, 13, 20 i 27 d’Octubre

Places limitades