Skip to content Skip to footer

CURS

Crea una estratègia per a Instagram

Un itinerari
de 6 sessions

Descobreix el potencial d’Instagram per a fer créixer el teu projecte personal. Apren què i com comunicar a cadascuna de les seves plataformes i com utilitzar-la per a créixer professionalment.

Un itinerari de 6 formacions en el que treballes sobre el teu projecte per crear un pla de comunicació personalitzat.

L’activitat professional està evolucionant, neixen noves professions, relacionades amb les habilitats personals i la passió.

Pots crear noves oportunitats professionals!

 

Veuràs exemples que t’inspiraran, se’t potenciarà la creativitat per al teu projecte.

Els teus coneixements i experiència  ben comunicats a la xarxa, t’obriran noves oportunitats professionals.

Per aconseguir-ho convé que tinguis un pla de comunicació, estratègia i actuació. En aquesta formació rebràs les pautes per fer-ho i estaràs acompanyada en tot moment perquè ho aconsegueixis!

»
Tindràs accés a un grup online per mentenir el contacte i crear sinèrgies col·laboratives.

— En aquesta
formació aprendràs:

— En acabar la
formació t’emportes:

Metodologia

En cada sessió farem una part
introctòria més teòrica amb
exemples inspiradors i una part
pràctica en la que aprendrem
eines i analitzarem els casos
particulars de cada projecte que
hi participa.

Itinerari

Sessió 1

Presentació. El perfil, la meva carta de presentació. En aquesta sessió aprens els punts claus per tenir un perfil atractiu. Treballam sobre els teus objectius i com enfocar els continguts per arribar al teu públic.

Sessió 2

El mur d’Instagram. És el teu aparador. Tenir un bon mur és clau per atraure a les persones que arriben per primera vegada al teu perfil. En aquesta sessió aprens recursos per aconseguir una línia visual per tenir un mur atractiu.

Sessió 3

Les Stories és el lloc on passa tota l’activitat d’Instagram. En aquesta sessió veuràs com crear una estratègia per a les stories, quins continguts publicar per crear la teva comunitat.

Sessió 4

IGTV i els directes. Els directes són una eina clau per crear complicitats. Aquesta sessió descobreixes quins directes pots fer i com els pots integrar en la teva estratègia.

Sessió 5

Reels el vídeo d’Instagram. Reels és un nou format de vídeo a Instagram, vídeos dinàmics i divertits a l’estil TIktok. En aquesta sessió analitzem com són aquessts vídeos perquè els puguis integrar en la teva estratègia de Comunicació i fem una pràctica de com fer un vídeo de Reels.

Sessió 6

El teu pla estratègic i de comunicació. En aquesta sessió fem un visionat del teu perfil  i analitzem els punts forts I punts a millorar I tot a punt perquè el portis a la pràctica!

Necessites més informació sobre el curs? escriu-me

CURS

Crea una estratègia per a Instagram

Consulta el preu
6 sessions de 2 hrs. c/u. Tutories
Horari: de 18 a 20 hrs.

Dates
5, 7, 11, 14, 19 i 21 d’Octubre

Places limitades